fbpx

Telefonszám: +36-70/200-0001


Apple Retina Macbook M1 Pro - 2021 - Használt, karcmentes

649.990 Ft
Cikkszám: 164

- 143 töltési ciklus az akkuban /91 %-os/ Normál kondíció, akár 21 óra üzemidő

- 16" Liquid Retina XDR kilező 3456x2234

- Apple M1 Chip 10 magos CPU-val, 16 magos GPU-val, 16 magos Neural Engine

- 32 Gb egyesített RAM

- 512 GB Apple SSD

- Magyar megvilágított billentyűzet, intelligens fényérzékelővel

- Touch ID érzékelővel

- Töltővel

- 3 hónap garancia

- Magyar OSX

Ismerd meg az Apple Retina MacBook Pro M1-et, amely 2021-es modell, használt, de karcmentes állapotban várja új tulajdonosát! Ez a prémium kategóriás laptop lenyűgöző teljesítményt és kiváló megjelenést kínál. A készülék mindössze 143 töltési ciklussal rendelkezik, az akkumulátor kapacitása pedig 91%-os, így akár 21 óra üzemidőt is biztosít, amely ideális hosszú munkanapokra vagy utazásokra.

A MacBook Pro 16 hüvelykes Liquid Retina XDR kijelzővel rendelkezik, amely 3456x2234 pixeles felbontással biztosít éles és élénk képeket. A készülék szívében az Apple M1 Pro chip található, amely 10 magos CPU-val, 16 magos GPU-val és 16 magos Neural Engine-nel rendelkezik, garantálva a kiváló teljesítményt és energiahatékonyságot.

A laptop 32 GB egyesített RAM-mal és 512 GB Apple SSD-vel van felszerelve, amely gyors adatátvitelt és bőséges tárhelyet biztosít minden fájlod és alkalmazásod számára. Az intelligens fényérzékelővel ellátott, magyar megvilágított billentyűzet kényelmes és hatékony gépelést tesz lehetővé, különösen gyengébb fényviszonyok között. Emellett a Touch ID érzékelő biztosítja a gyors és biztonságos bejelentkezést.

A készülékhez töltő is tartozik, így azonnal használatba veheted. A MacBook Pro 3 hónap garanciával érkezik, amely extra biztonságot nyújt a vásárlás során. A magyar nyelvű OSX operációs rendszer előre telepítve van, így azonnal használatba veheted.

Az Apple Retina MacBook Pro M1 (2021) ára 649.990 Ft, ami kiváló ajánlat egy ilyen csúcskategóriás laptopért. Ne hagyd ki ezt a lehetőséget, szerezd be most az Apple MacBook Pro 16-ot webshopunkból! Minden használt készülékünk alapos ellenőrzésen esik át, hogy garantáljuk a legjobb állapotot. Rendeld meg most, és élvezd a gyors kiszállítás kényelmét. Kiváló ügyfélszolgálatunk bármilyen kérdés esetén rendelkezésedre áll.

Vásárold meg most az Apple Retina MacBook Pro M1-et, és tapasztald meg a technológia legjavát!

MAC SZERVIZ

Budapest üzletünkben lehetőség van garanciális és garancián túli Apple termékek és kiegészítők szervizelésére. Szerviz munkák egy részét helyben, illetve szerződött partnereinkkel végeztetjük, a legjobb árakon, és minőségben.

RÓLUNK

Cégünk 2003 óta mobiltelefonok és tartozékok adás - vételével és szervizeléssel foglalkozik. Folyamatos képzésekkel tartunk lépést a technika fejlődésével, így munkatársaink tudása folyamatosan naprakész.

ELÉRHETŐSÉGÜNK