fbpx

Telefonszám: +36-70/200-0001


Találatok: 1 - 5 / 5
Grid

Tökéletes kijelzővédelem minden telefonhoz!

Telefon kijelzővédő fólia – 6.990 Ft-ért, a felhelyezést is tartalmazza
Vásárolja meg azonnal és védje meg telefonját a legjobb kijelzővédő fóliával! Az összes típushoz illeszkedik, így nem számít, milyen készüléke van, ez a fólia az ideális választás.

Főbb jellemzők:

Karc- és ütésálló: A fólia maximális védelmet nyújt a karcolások és ütődések ellen, így a telefon kijelzője mindig biztonságban lesz.

Tökéletes illeszkedés: A fólia precíziós kialakításának köszönhetően szorosan illeszkedik a kijelzőre, biztosítva az optimális védelmet.

Ujjlenyomat-felismerés barát: Az ujjlenyomat-felismerő funkció zavartalanul működik tovább a fólia felhelyezése után is.

Azonnali felszerelés: Könnyen felhelyezhető, így azonnal élvezheti a nyújtott védelmet.

Felhelyezés az árban: A 6.990 Ft-os ár tartalmazza a fólia felhelyezését is, így teljesen gondtalanul juthat hozzá a védelemhez.

Szerezze be ezt a kijelzővédő fóliát most mindössze 6.990 Ft-ért, és gondoskodjon készüléke biztonságáról minden körülmények között!

Devia Kintone Series – Öngyógyító karc- és ütésálló kijelzővédő fólia okosórákhoz (130 mikron)

Védje meg okosóráját a Devia Kintone Series kijelzővédő fóliával, amely öngyógyító technológiával készült. A 130 mikron vastagságú fólia biztosítja a kijelző tartós védelmét a karcok és ütődések ellen.

Jellemzők:

Öngyógyító technológia: Az anyag képes idővel kijavítani az apró karcokat, megőrizve az okosóra kijelzőjének újszerű megjelenését.

Karc- és ütésálló: A prémium minőségű fólia védi a kijelzőt a mindennapi veszélyektől.

Érintésérzékeny: Teljesen átlátszó és érintésérzékeny, így észrevétlenül biztosít védelmet.

Tökéletes illeszkedés: Precíziós kialakításának köszönhetően szorosan illeszkedik az okosóra kijelzőjére.

Felhelyezés az árban: A 2.990 Ft-os ár tartalmazza a fólia felhelyezését is, így könnyen és gyorsan gondoskodhat okosórája kijelzőjének védelméről.
Szerezze be a Devia Kintone Series öngyógyító fóliát most mindössze 2.990 Ft-ért, és biztosítsa okosórája kijelzőjének maximális védelmét!

Devia Kintone Series – Öngyógyító karc- és ütésálló kijelzővédő fólia (130 mikron)

Védje meg telefonját a Devia Kintone Series kijelzővédő fóliával, amely öngyógyító technológiával készült. A 130 mikron vastagságú fólia biztosítja a kijelző tartós védelmét a karcok és ütődések ellen.

Jellemzők:

Öngyógyító technológia: A fólia képes idővel kijavítani az apró karcokat, így megőrzi a kijelző újszerű megjelenését.

Karc- és ütésálló: A prémium minőségű anyag védi a kijelzőt a mindennapi veszélyekkel szemben.

Érintésérzékeny: Tökéletesen átlátszó és érintésérzékeny marad, így észre sem veszi, hogy a kijelzőn van.

Tökéletes illeszkedés: Precíziós kialakításának köszönhetően szorosan illeszkedik a telefon kijelzőjére.

Felhelyezés az árban: A 4.990 Ft-os ár tartalmazza a fólia felhelyezését is, így a legjobb módon védheti meg készülékét.

Szerezze be a Devia Kintone Series öngyógyító fóliát most mindössze 4.990 Ft-ért, és biztosítsa készüléke kijelzőjének maximális védelmét!

Devia PRIVACY UV – Karc- és ütésálló kijelzővédő fólia telefonokra (190 mikron)

Tartsa telefonját biztonságban és óvja meg a kíváncsi tekintetektől a Devia PRIVACY UV kijelzővédő fóliával. A 190 mikron vastagságú fólia nemcsak a karcok és ütések ellen nyújt hatékony védelmet, hanem a képernyőt is árnyékolja az oldalról történő betekintés ellen.

Jellemzők:

Adatvédelem: A PRIVACY UV technológia megnehezíti az oldalról történő betekintést, megóvva az érzékeny információkat a kíváncsi tekintetektől.

Karc- és ütésálló: A prémium minőségű anyag ellenáll a karcoknak és ütéseknek, biztosítva a kijelző hosszú élettartamát.

Érintésérzékeny: A kijelző fólia átlátszó, így zavartalanul használhatja telefonját, érintésérzékenysége változatlan marad.

Tökéletes illeszkedés: Precíziós kialakításának köszönhetően szorosan illeszkedik a telefon kijelzőjére.

Felhelyezés az árban: A 7.990 Ft-os ár tartalmazza a fólia felhelyezését is, így teljesen gondtalanul élvezheti a védelmet.

Szerezze be a Devia PRIVACY UV kijelzővédő fóliát most mindössze 7.990 Ft-ért, és biztosítsa készüléke kijelzőjének maximális védelmét és adatvédelmét!

Devia UV – Karc- és ütésálló kijelzővédő fólia telefonokra (190 mikronos)

Védje meg telefonja kijelzőjét a Devia UV kijelzővédő fóliával, amely 190 mikron vastagságú anyagával hatékonyan ellenáll a karcoknak és ütéseknek. Az UV-fény szilárdítja meg a fóliát, így hosszú távú és erős védelmet biztosít.

Jellemzők:

UV-szilárdítás: Az UV-fény segítségével a fólia szilárd és strapabíró védőréteget képez a kijelzőn.

Karc- és ütésálló: Az extra vastagságú anyag ellenáll a karcoknak és ütéseknek, így megőrzi a kijelző eredeti állapotát.

Érintésérzékeny: Teljesen átlátszó és érintésérzékeny, így a telefon használata továbbra is zavartalan.

Tökéletes illeszkedés: Precíziós kialakításának köszönhetően szorosan illeszkedik a telefon kijelzőjére.

Felhelyezés az árban: A 7.990 Ft-os ár tartalmazza a fólia felhelyezését is, így gyorsan és könnyedén juthat hozzá a védelemhez.

Szerezze be a Devia UV kijelzővédő fóliát most mindössze 7.990 Ft-ért, és gondoskodjon készüléke kijelzőjének maximális védelméről!

MAC SZERVIZ

Budapest üzletünkben lehetőség van garanciális és garancián túli Apple termékek és kiegészítők szervizelésére. Szerviz munkák egy részét helyben, illetve szerződött partnereinkkel végeztetjük, a legjobb árakon, és minőségben.

RÓLUNK

Cégünk 2003 óta mobiltelefonok és tartozékok adás - vételével és szervizeléssel foglalkozik. Folyamatos képzésekkel tartunk lépést a technika fejlődésével, így munkatársaink tudása folyamatosan naprakész.

ELÉRHETŐSÉGÜNK