Cégünk 2003 óta mobiltelefonok és tartozékok adás – vételével és szervizeléssel foglalkozik. Mikor az első 3G-t tartalmazó Nokia 6650 megjelent, már a mi cégünk is működött. Folyamatos képzésekkel lépést tartunk a technika fejlődésével, és lehetőség van üzletünkben gyors szervízre is. Sokan nem szívesen hagyják ott a telefont „napokra”.

2007- ben az első iPhone megjelenésével, Apple termékekkel is foglalkozunk. 2008-ban bővült a tevékenységünk Mac adás-vétellel és szervízzel. Szigorúan figyelünk, hogy nálunk csak megkímélt vagy újszerű állapotú és tökéletesen üzemelő Mac kerüljön a kedves ügyfélhez. Naprakész árakkal, szolgáltatásokkal valamint a legfrissebb kínálattal állunk ügyfeleink rendelkezésére.

MAC SZERVIZ

Budapest üzletünkben lehetőség van garanciális és garancián túli Apple termékek és kiegészítők szervizelésére. Szerviz munkák egy részét helyben, illetve szerződött partnereinkkel végeztetjük, a legjobb árakon, és minőségben.

RÓLUNK

Cégünk 2003 óta mobiltelefonok és tartozékok adás - vételével és szervizeléssel foglalkozik. Folyamatos képzésekkel tartunk lépést a technika fejlődésével, így munkatársaink tudása folyamatosan naprakész.

HÍRLEVÉL

ELÉRHETŐSÉGÜNK

Cím: 
1237 Bp. Szent László u. 161.
 
E-mail: 
info@iking.hu
 
Telefonszám: 
+36-70/200-0001, +36-1/283-2669