fbpx

Telefonszám: +36-70/200-0001


Üdvözlünk az iKing.hu-nál, ahol a környezettudatos és tudatos vásárlók találkozóhelye! Az iKing.hu egy különleges online platform, amely 2003 óta büszkén szolgálja ki azokat, akik értékelik a minőséget, fenntarthatóságot és a megbízhatóságot, kínálva prémium minőségű, gondosan bevizsgált használt mobiltelefonokat és Apple számítógépeket. Mi nem csak egy webáruház vagyunk; mi egy közösség vagyunk, amely összehozza azokat, akik hisznek abban, hogy a technológia újrahasznosítása a jövő útja.

Szakértelmünk az Apple és Android prémium kategóriás, használt eszközeinek kínálatára terjed ki, beleértve a MacBookokat, iMac-eket, iPhone-okat és csúcskategóriás Androidos telefonokat. Minden termékünket alaposan bevizsgáljuk, hogy biztosítsuk azok megbízhatóságát és kiváló állapotát. 2008 óta különösen az Apple termékek világára és a legjobb Androidos készülékekre koncentrálunk, így garantáljuk, hogy nálunk csak a legmagasabb minőséget találod.

Az iKing.hu és a NextelGSM.hu összeolvadásával jött létre ez a rendkívüli webáruház, amely szélesebb választékot kínál, miközben továbbra is azon dolgozunk, hogy elérhetővé tegyük a legjobb technológiát mindenki számára. Legyen szó egy kiváló állapotú, használt iPhone-ról, egy erőteljes Androidos készülékről vagy egy professzionális MacBook Próról, itt biztosan megtalálod, amit keresel.

Barátságos és segítőkész csapatunk mindig készen áll arra, hogy segítsen Neked a tökéletes technológiai partner kiválasztásában, legyen szó vásárlásról vagy meglévő eszközöd szervizeléséről. Tudatos vásárlóként tudod, hogy a választásod nem csak a technológiáról szól, hanem egy fenntarthatóbb jövő támogatásáról is.

Fedezd fel kínálatunkat ma az iKing.hu-n, ahol a használt technológia újra felfedezésre kerül. Csatlakozz hozzánk ebben az izgalmas utazásban, ahol a minőség, megbízhatóság és fenntarthatóság találkozik. Legyél részese közösségünknek, és válaszd a környezettudatos, értékorientált technológiai megoldásokat. Várunk szeretettel az iKing.hu-nál, ahol a használt technológia új életre kel.

MAC SZERVIZ

Budapest üzletünkben lehetőség van garanciális és garancián túli Apple termékek és kiegészítők szervizelésére. Szerviz munkák egy részét helyben, illetve szerződött partnereinkkel végeztetjük, a legjobb árakon, és minőségben.

RÓLUNK

Cégünk 2003 óta mobiltelefonok és tartozékok adás - vételével és szervizeléssel foglalkozik. Folyamatos képzésekkel tartunk lépést a technika fejlődésével, így munkatársaink tudása folyamatosan naprakész.

ELÉRHETŐSÉGÜNK